Η Herbalife NRG βρίσκεται στο επίκεντρο για το έλλειμμα προσοχής μέσω της ποιότητας προσαρμοστογόνου

0

Αν δεν έχετε ακούσει τα νέα, σίγουρα θα τα βρείτε εδώ σχετικά με τη νέα προσοχή που φέρνει στο προϊόν NRG της Herbalife. Το NRG είναι το φυσικό γευστικό αλλά ήπιο συμπλήρωμα pick-me-up της Herbalife. Το NRG διατίθεται σε μορφή δισκίου ή σκόνης. Το δισκίο μπορεί να ληφθεί ως συμπλήρωμα έως και τέσσερις φορές την ημέρα. Η μορφή σκόνης του NRG μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή Herbalife τσαι ή μπορεί απλά να προστεθεί σε ένα ρόφημα της επιλογής σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς τα οφέλη είναι εκπληκτικά και μερικοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί δεν το ξέραμε νωρίτερα.

Herbalife NRG | Τι είναι ακριβώς;

Το Herbalife NRG περιέχει Guarana που είναι γνωστό ότι αυξάνει την πνευματική εγρήγορση και βοηθά στη διατήρηση της πνευματικής ενέργειας. Ίσως έχετε ακούσει ότι ένα από τα πιο ελκυστικά οφέλη από τη λήψη του Guarana είναι ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα σύγκρουσης και καύσης όταν χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό ενέργειας, καθιστώντας το ένα ασφαλές και αποτελεσματικό συμπλήρωμα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε, ωστόσο, είναι ότι το Guarana αυξάνει την πνευματική εγρήγορση και είναι γνωστό για τις φυσικές του επιδράσεις σε «καλή αίσθηση». Το Guarana έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες από τους Ινδιάνους του Αμαζονίου λόγω της τεράστιας φυσικής ανύψωσης που παρέχει. Τι καλύτερος τρόπος για να περάσετε τη μέρα σας από το να παίρνετε ένα συμπλήρωμα με φυσικά συστατικά όπως η φύση σήμαινε να έχουμε πρόσβαση, από μια εταιρεία γνωστή για τα δοκιμασμένα, αξιόπιστα και αληθινά προϊόντα και τα πρότυπα της. Η Herbalife International υπάρχει εδώ και πάνω από 30 χρόνια και τα προϊόντα της υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και κανονισμούς ασφαλείας.

Herbalife NRG και Ελλειμματική Προσοχή

Το πιο εκπληκτικό όφελος που αναφέρουν όσοι χρησιμοποιούν το NRG είναι η επίδρασή του σε άτομα με ΔΕΠΥ και ΔΕΠΥ. Τόσοι πολλοί έχουν διαγνωστεί με ADD ή ADHD, όλα επειδή πληρούμε τα διαγνωστικά κριτήρια για παρορμητικότητα, υπερκινητικότητα και/ή απροσεξία. Ας το παραδεχτούμε, αν κοιτάξουμε αληθινά τους εαυτούς μας, όλοι μας ταιριάζουμε πιθανώς σε μία από αυτές τις κατηγορίες, αλλά κάποιοι περισσότερο από άλλους και για κάποιους, η αδυναμία τους να ελέγξουν τη συμπεριφορά τους ή να κρατήσουν την προσοχή τους στο στόχο τους εμποδίζει να ζήσουν φυσιολογικά και υγιή. ζει. Σε πολλούς χορηγούνται συνταγογραφούμενα φάρμακα που απλά δεν έχουν αρκετή έρευνα πίσω τους και για πολλούς, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις δεν είναι ακόμη πλήρως γνωστές.

Το NRG βοηθά όσους έχουν διαγνωστεί με ADD και ADHD, επειδή ένα άλλο πλεονέκτημα του Guarana είναι ότι βοηθά τον εγκέφαλο να εστιάσει και επίσης μας ηρεμεί σε περιόδους στρες και υπερδιέγερσης. Αυτό κάνει το Guarana ένα προσαρμογόνο που προσαρμόζεται βασικά στις ανάγκες του σώματος. Λόγω αυτής της μοναδικής ικανότητας, τα άτομα με ADD καθώς και τα άτομα με ΔΕΠΥ έχουν δώσει μαρτυρίες για τα οφέλη και τις αλλαγές που είδαν όταν έλαβαν NRG. Όσοι έχουν ADD είναι σε θέση να εστιάσουν και να διατηρήσουν τη διανοητική διαύγεια που χρειάζονται για να περάσουν τη μέρα τους. Όσοι πάσχουν από ΔΕΠΥ έχουν επαινέσει το προϊόν για τις ηρεμιστικές του επιδράσεις, που προσαρμόζεται στις ανάγκες του υπερδιεγερμένου σώματος, βοηθά στην παρορμητική συμπεριφορά όταν λαμβάνεται σε τακτική βάση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *