De juiste zonnepanelen kopen

0

 

Weet u waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen? Als u voor het eerst een zonnepaneelsysteem installeert, volgen hier enkele tips waar u op moet letten voordat u gaat winkelen.

Allereerst moet u berekenen hoeveel stroom u moet produceren. Als u zonnepanelen voor uw huis koopt, kunt u dit het beste berekenen door te kijken naar de energierekeningen van een jaar geleden. Het is belangrijk om dit te doen omdat deze uitspraken je een idee geven van hoeveel stroom je verbruikt over de verschillende seizoenen heen.

Laten we aannemen dat u een zonnepaneel had dat ongeveer 80 watt aan vermogen leverde. Als je het paneel gedurende 7 dagen 7 uur per dag zou opladen, zou dit 3920 watt vermogen zijn, of genoeg om een radio 24 uur per dag gedurende 7 dagen te laten werken. Dit klinkt misschien niet zo veel, maar je kunt natuurlijk meerdere panelen hebben voor maximaal vermogen. Ook zijn er Zonnepanelen kopen die meer dan 80 watt vermogen leveren.

Behalve dat je rekening moet houden met hoeveel panelen je nodig hebt, moet je ook nadenken over waar ze geplaatst zullen worden. Soms kun je met minder wegkomen als je de zonnepanelen optimaal hebt geplaatst.

Zonne-energie kan ook worden gebruikt voor boten, recreatieve voertuigen en afgelegen locaties voor generatoren, om er maar een paar te noemen, dus u moet de toepassing in gedachten houden bij het winkelen voor de panelen. U kunt zelfs flexibele panelen krijgen, dus plan, afhankelijk van waar ze zullen worden gebruikt, uw vereisten voordat u gaat winkelen.

Enkele van de andere items die u nodig heeft bij het opzetten van een zonne-energiesysteem zijn een omvormer, een laadregelaar en een batterij. De omvormer zet de ruwe gelijkstroom van het zonnepaneel om in wisselstroom, wat u nodig heeft om uw huishoudelijke apparaten te laten werken. Laadregelaars zijn apparaten die worden gebruikt om batterijen te beschermen tegen schade als gevolg van overladen. Ze beperken de spanning en stroom die door de zonnepanelen aan een batterij worden geleverd.

Het is belangrijk om uw huiswerk te maken voordat u uw zonnepanelen en alle accessoires koopt, zodat u niet meer uitgeeft dan u nodig heeft, maar tegelijkertijd de juiste hoeveelheid stroom krijgt voor uw behoeften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *