Elektrische kinderscooters – Top 5 keuzes

0

Er is veel meer keuze dan vroeger als het gaat om elektrische kinderscooters – wanneer dit gebeurt, voelt men zich misschien een beetje “spinny” bij het zoeken naar een scooter die niet alleen leuk is, maar ook gemaakt is van een hogere kwaliteit en geweldige consumentenbeoordelingen krijgt.

Op basis van mijn eigen onderzoek op dit gebied, zijn hier de Top 5 elektrische kinderscooters in termen van populariteit en hoge consumentenbeoordelingen:

1. Razor E100 Scooter – Dit lijkt het laagste prijskaartje te hebben onder de elektrische scooters wmo of pgb van Razor, maar het heeft ook een aantal zeer goede consumentenbeoordelingen. Deze scooter is gemaakt voor iemand die minder dan 120 kilo weegt en 8 jaar of ouder is. Het vereist een kleine kickstart (3 MPH) om de motor te laten werken, en zal tot 40 minuten draaien. Het is ook verkrijgbaar in een vrij grote verscheidenheid aan kleuren.

2. Razor E125 Scooter – Dit model van Razor is vergelijkbaar met de E100, maar heeft neerklapbare handgrepen zodat het gemakkelijker kan worden opgeborgen. Zoals het geval is met de E100, heeft hij een kleine kickstart nodig om de motor aan de gang te krijgen en heeft hij dezelfde leeftijds- en gewichtslimieten en dezelfde “oplaadtijd”.

3. Razor E200-scooter – Hier lijken we te kijken naar een wat stevigere scooter qua bouw. Hij kan een berijder tot 220 pond dragen en zal voor een langere periode iets sneller werken zonder op te laden. (Het loopt tot 12 MPH en 45 minuten opgeladen.)

4. Razor E300 Scooter – Dit model elektrische scooter van Razor heeft een breder deck (waar de berijder op staat) en loopt iets sneller – tot 24 km/u en heeft bredere banden voor een betere rit. Net als de Razor E200 gaat dit model tot 45 minuten opgeladen mee.

5. Razor Pocket Mod Mini Euro Scooter – Ik was zo opgewonden toen ik deze scooter vond, omdat hij er zo leuk uitziet en er meer “volwassen” uitziet dan sommige andere. Het is een “verkleinde” versie van een Euro-scooter en ziet er best leuk en strak uit. Deze scooter kan oplopen tot 15 MPH met een gewichtslimiet van 150 pond. De aanbevolen leeftijd is 12 jaar en ouder. Een opmerking over deze scooter is de verscheidenheid aan kleuren waarin hij verkrijgbaar is, waaronder schattig “Sweet Pea” roze, zwart, violet / paars en felrood.

Het is je misschien opgevallen dat de lijst met elektrische kinderscooters hierboven allemaal van hetzelfde bedrijf is: Razor. Dit komt door het feit dat – nou ja, ze lijken de beste scooters te maken, tenminste als populariteit en beoordelingen een indicator zijn van een goed product – en ik geloof dat ze dat ook zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *