Hoe gebruikte coffeeshopapparatuur te vinden

0

 

Als je voor het eerst het idee hebt om een nieuwe coffeeshop te beginnen, is alles spannend. Van het zoeken naar leveranciers tot het ontwikkelen van je recepten ga je waarschijnlijk met veel enthousiasme te werk. Het is echter niet ongebruikelijk dat die passie uiteindelijk vervaagt, als je je realiseert dat de taak die voor je ligt eigenlijk behoorlijk ontmoedigend is – op zijn zachtst gezegd.

Een coffeeshop beginnen is immers een echt bedrijf beginnen. En, zoals bij elk echt bedrijf, zullen er uitdagingen zijn.

Het vinden van leveranciers met redelijke prijzen, het zoeken naar zitplaatsen die geen arm en been kosten, en het vinden van goede koffie, het zijn allemaal uitdagingen waarmee u uiteindelijk te maken zult krijgen. Een van de grootste van deze uitdagingen is echter het vinden van de daadwerkelijke apparatuur die u nodig heeft om uw coffeeshop cannabis store te runnen.

Nieuw kopen

De gemakkelijkere oplossing voor dit probleem is natuurlijk om alle apparatuur die je nodig hebt nieuw te kopen. En hoewel dit zeker een haalbare optie is, is het extreem duur. U kunt gemakkelijk verwachten dat u meer dan 20.000 USD uitgeeft voor alle nieuwe coffeeshopapparatuur.

Gebruikt kopen

Dit is waar u uiteindelijk veel geld kunt besparen bij het opstarten van uw onderneming. Een nieuwe barista-machine kost u bijvoorbeeld $ 8.000 dollar. Maar een gebruikte machine kan voor de helft gaan (en nog steeds perfect bruikbaar zijn).

Hoe u gebruikte coffeeshopapparatuur kunt vinden

De truc is eigenlijk om de apparatuur te vinden die is gebruikt. Er zijn drie uitstekende manieren om dit voor elkaar te krijgen.

1. Netwerk

De beste manier om gebruikte apparatuur te vinden, is door goed contact te hebben met andere restauranteigenaren en verkopers in uw branche. Ik werkte vroeger in een winkel die restaurantuitrusting verkocht, en hoewel we er geen gewoonte van maakten om in gebruikte stukken te handelen, wisten we vaak waar je ze kon vinden en hoeveel ze zouden kunnen kosten.

Ten tweede zouden alle restauranteigenaren die succesvol waren en nieuwe apparatuur van ons kochten, ons proberen te gebruiken om hun oude stukken te verhuizen. Weet dus dat een lokale verkoper van nieuwe apparatuur vaak in uw voordeel is.

2. Winkels die niet meer werken

De op één na beste manier om aan gebruikte coffeeshopapparatuur te komen, is door coffeeshops te vinden die momenteel failliet zijn, binnenkort failliet gaan of onlangs failliet zijn gegaan. Vind de eigenaar van deze winkels op elke mogelijke manier. Ze zitten vaak op grote leningen en zouden er alles aan doen om een deel van de apparatuur voor contant geld te verplaatsen.

3. Vind gebruikte wederverkopers

De laatste manier waarop u gebruikte apparatuur kunt vinden, is door te zoeken op Google en in het telefoonboek voor wederverkopers van gebruikte apparatuur. Houd er echter rekening mee dat u vaak meer geld uitgeeft aan een wederverkoper dan wanneer u de apparatuur rechtstreeks van de oorspronkelijke koper zou kopen. Ze moeten tenslotte geld verdienen.

Het voordeel van kopen bij een wederverkoper is dat de apparatuur zeer schoon is en klaar om in uw etablissement te worden geplaatst.

Conclusie

Raak niet gestrest over het vinden van apparatuur voor uw coffeeshop. Met een beetje jacht, wat vastberadenheid en misschien een beetje geluk, zou je niet al te veel moeite moeten hebben om te vinden wat je nodig hebt. Uiteindelijk zult u waarschijnlijk een paar items nieuw moeten kopen, maar het is zeker in uw voordeel om zoveel mogelijk tweedehands te kopen. En het houdt je portemonnee vol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *